Els centres d’Unglesgel Barcelona

UNGLESGEL BARCELONA

 que  s’ubica: C/ Floridablanca 51 Local 3 08015 Barcelona

 

Unglesgel Barcelona és un centre d’estètica d’ungles, amb més de 22 anys d’experiència en el sector. Som especialistes en ungles de gel, reconstrucció d’ungles danyades, esmaltat permanent, manicura i pedicura i altres serveis com estètica en general.

El nostre centre ubicat a l’Eixample de Barcelona compta amb totes les comoditats perquè les nostres clientes es trobin a gust i relaxades. Treballem amb productes europeus i americans d’immillorable qualitat, amb una carta de 150 colors d’esmalt i més de 100 tipus d’esmaltats permanents de les millors marques Shellac, O.P.I., Cuccio, etc. L’opinió de les nostres clientes i les seves recomanacions ens situen en el sector com un dels millors centres d’ungles de gel de Barcelona.

Les nostres tècniques formades a Unglesgel Barcelona realitzen un treball professional del qual quedareu totalment satisfetes. Navegueu per la nostra web per tenir tota la informació sobre ofertes i descomptes. Unglesgel, ungles sense complexos. Especialistes en ungles de gel.

UNGLESGEL PORT

 que  s’ubica: C/ Mare de Deu de Port 260-262 local 1 08038 Barcelona

 

Unglesgel Barcelona és un centre d'estètica d'ungles, amb més de 22 anys d'experiència en el sector. Som especialistes en ungles de gel, reconstrucció d'ungles danyades, esmaltat permanent, manicura i pedicura i altres serveis com estètica en general.