Tractament Callus Remover

CALLUSREMOVER Elimina completament esquerdada pell dura i callosa forma simple i ràpida. Aquests problemes causen dolor i malestar , a més de ser un problema estètic. CALLUSREMOVER és un tractament delicat i agradable, que dóna un nou brillantor i una suavitat extraordinària als peus. És fàcil de seguir les instruccions per obtenir resultats immediats. L’absència de fulles evita qualsevol risc de sagnat, és a dir, el tractament pot ser realitzat sense complicacions.

El tractament es completa amb l’aplicació de la crema específica Mavex Foot Daily Care de cures intensives. Mavex productes són completament naturals i no contenen parabens, formaldehid, conservants agregats, oli mineral i parafina. Estan formulats amb un complex sinèrgic d’extractes de plantes de herbes alpines suïsses i plantes com la genciana, nabiu, Avet Avet i aigua de glacera pura encapsulada en liposomes. Un tractament de bellesa peus extraordinària, amb una intensa acció protectora definit en els vasos sanguinis, mentre que és relaxant i antibacterià.

Garanteix una hidratació intensa i profunda dels peus, alhora que estimula la circulació i la reactivació del metabolisme cel·lular. Tot l’extraordinari poder de les muntanyes i la natura suïssos, capturats en un tractament molt delicat que cura i protegeix. Al mateix temps que aporta al peu una meravellosa frescor, lluminositat i profunda sensació de benestar. L’ús diari a la llar de la Mavex Foot Daily Care Cream ajuda a mantenir la hidratació dels peus, mantenint suaus i protegits. Aquesta crema ajuda a prevenir la formació d’esquerdes i durícies, mantenint els peus bonics i sans.

El tractament de Callusremover només per 17,95 €.

*Promoció vàlida a Unglesgel Floridablanca

*Promoció vàlida a Unglesgel Port