Hawaii Collection by O•P•I a Unglesgel Barcelona

Perunglesgel

Hawaii Collection by O•P•I a Unglesgel Barcelona

ALOHA DE O·P·I!
O · P · I llança Hawaii Collection que compta amb dotze nous tons de laca d’ungles i esmaltat permanent per a la Primavera / Estiu 2015

Hawaii Collection by OPI porta colors frescos i brillants de les illes multicolors a les ungles de mans i peus per a la primavera / estiu de 2015.
Aquesta nova col·lecció ofereix una paleta de colors que va des dels tons apagats de la menta, el préssec i el rosa a més de recurirr a les tonalitats més atrevides de corall, verd, porpra i or ja tons profunds de malva, violeta, vermell maó i blau brillant.
“Després d’aquests llargs mesos d’hivern, podem abraçar un món de colors des de suaus pastissos fins als accents audaços, als metal·litzats brillants”, explica Suzi Weiss-Fischmann, OPI Co-fundador i ambaixador de la marca. “Atrapat en un estat perpetu de primavera, les illes hawaianes van ser la inspiració ideal per a la col·lecció estacional d’aquest any.
O · P · I es va inspirar en el surf, la sorra i postes de sol per reproduir la sensació de sentir els colors de les illes en les ungles, per portar una part d’aquesta vegetació, volcans i platges amb tu.

Unglesgel Barcelona ofereix als seus clients aquesta infinita gamma de colors nascudes de la força d’aquestes illes úniques.
Hawaii Collection by O · P · I només a Unglesgel Barcelona, ​​perquè ens avancem a tu futur.

Unglesgel Barcelona 93 424 54 61
www.unglesgel.com

Hawaii Collection by O•P•I a Unglesgel Barcelona

Perunglesgel

Muppets de Disney Most Wanted a Unglesgel Barcelona

O.P.I celebra el llançament dels Muppets de Disney Most Wanted, amb una col·lecció divertida, plena de brillantors i traços que transporta els colors d’un espai a un altre. Les quatre tonalitats estan disponibles en esmalt i Gelcolor (permanent).
Us convido a sortir del esmaltat de sempre i endinsar-se en aquest món de llampades i llums.
Unglesgel, ungles sense complexos. 93 4245461
www.unglesgel.com

O.P.I celebra el llançament dels Muppets de Disney Most Wanted, amb una col·lecció divertida, plena de brillantors i traços que transporta els colors d'un espai a un altre. Les quatre tonalitats estan disponibles en esmalt i Gelcolor (permanent). Us convido a sortir del esmaltat de sempre i endinsar-se en aquest món de llampades i llums. Unglesgel, ungles sense complexos. 93 4245461 <a title="Home Unglesgel" href="http://unglesgel.com/">www.unglesgel.com</a>

Perunglesgel

Primavera – Estiu O·P·I a Unglesgel Barcelona

Primavera – Estiu O.P.I. a Unglesgel Barcelona.

La primavera és una explosió de colors que ens omple de cop els nostres ulls, és el començament del que aquesta per venir, calor, música, platja, és el canvi que ens omple i ens llança a gaudir la vida.
Unglesgel es pinta de colors amb la nova col·lecció Brasil de OPI

Tons vius i alegres en les teves ungles, per sentir-se mes viva.
www.unglesgel.com

Primavera - Estiu O·P·I a Unglesgel Barcelona

Perunglesgel

Nova col·lecció de Shellac Open Road a Unglesgel Barcelona

Hola, tenim pluja a Barcelona i no convida a gaire, però nosaltres intentarem aportar una mica de color a aquest dia tan nefast, volem comentar la nova col·lecció de Shellac, Open Road per aquesta primavera-estiu 2014, són 6 tons pastissos, tranquils i relaxats.
Com és natural en la marca disposem de l’esmalt permanent (Shellac) i l’esmalt (Vinylux) en la mateixa tonalitat, a més també hi ha els Additives Open Road per a efectes sorprenents.
T’esperem aquí en Unglesgel, on ja disposem d’aquest avanç primaveral.
www.unglesgel.com
Nova col·lecció de Shellac Open Road a Unglesgel Barcelona

Perunglesgel

Nova col·lecció estiu de CND a Unglesgel Barcelona

Aquesta és la nova col·lecció estiu de CND, amb un nom molt suggeridor: Paradise Collection, senzillament una explosió de colors, tons intensos per al gaudi dels sentits.
Recorda que en el nostre centre et vam realitzar una mostra gratuïta sense compromís, volem participar en la sorpresa de veure’t alguna cosa nova en les ungles, recomanar quin color s’ajusta més a la teva pell i look.
Els nous colors de CND: Bicycle Yellow, Electric Orange, Sultry Sunset, Lush Tropic, Cerulian Sigui i el nostre favorit el Tango Passió.
Finalment teniu un esmaltat permanent a partir de 14,95 € aquí a Unglesgel.
www.unglesgel.com 93 424 5461

Nova col·lecció estiu de CND a Unglesgel Barcelona

Perunglesgel

La diferència entre una manicura francesa i una manicura americana

Avui comentaré la diferència entre una manicura francesa i una manicura americana, són semblants però no iguales.La primera com el seu nom indica va néixer a París en la dècada del 30 del segle passat i consisteix en la franja blanca molt intensa i la resta de l’ungla en una tonalitat més aviat natural.
En el cas de la manicura americana la franja és més aviat de color beix i la resta de l’ungla tirant a rosa.
Amb la qual cosa quan us facin un servei de manicura que quedi clar: francesa o americana.

www.unglesgel.com

 

Manicura Francesa

Manicura Francesa

 

Manicura americana

Manicura Americana

Perunglesgel

Flower Manicure a Unglesgel Barcelona

Flower Manicure, espectacular posta de primavera de la casa anglesa CIATE, colors molt en sintonia amb aquesta temporada, blaus i roses pastissos amb decoracions florals desenfadades i elegants.
Ho hem provat i senzillament espectacular.
Et convidem a ser diferent i nosaltres t’ajudem.
#unglesgel
Unglesgel, ungles sense complexos 93 424 54 61
www.unglesgel.com

Flower Manicure a Unglesgel Barcelona

Perunglesgel

Hand Lotion de Skintruth a Unglesgel Barcelona

Hand Lotion de Skintruth, ho hem provat i esta decidit, és perfecte pel treball professional del nostre centre. Amb una infusió d’extractes de tarongina i romaní, aquesta loció lleugerament perfumada absorbeix fàcilment a la pell i protegeix les mans contra la deshidratació i la sequedat. Les mans queden suaus i nodrides. Sencillament perfecte per acabar qualsevol tractament de manicura.
En #unglesgel ens esforcem per treballar amb productes de qualitat contrastada.
www.unglesgel.com

Hand Lotion de Skintruth

Perunglesgel

CALLUSPEELING a Unglesgel Barcelona

Recomanem aquest tractament per tenir uns peus sans i bells, CALLUSPEELING elimina completament la esquerdada pell dura i callosa de forma simple i ràpida. Aquests problemes causen dolor i malestar, a més de ser un problema estètic. És un tractament delicat i agradable, que dóna un nou brillantor i una suavitat extraordinària als peus. L’absència de fulles evita qualsevol risc de sagnat, és a dir, el tractament pot ser realitzat sense complicacions.
El tractament es completa amb l’aplicació de la crema específica Mavex Foot Daily Care que aporta una cura intensiva. Mavex és un producte completament natural i no contenen parabens, formaldehid. Està formulat amb un complex sinèrgic d’extractes de plantes d’herbes alpines suïsses i plantes com la genciana, nabiu, avet i aigua de glacera pura encapsulada en liposomes. Un tractament de bellesa peus extraordinària, amb una intensa acció protectora actuant en els vasos sanguinis, mentre que és relaxant i antibacterià.
Garanteix una hidratació intensa i profunda dels peus, alhora que estimula la circulació i la reactivació del metabolisme cel·lular. Tot l’extraordinari poder de les muntanyes i la natura suïssos, capturats en un tractament molt delicat que cura i protegeix. Al mateix temps que aporta al peu una meravellosa frescor, lluminositat i profunda sensació de benestar.
#unglesgel, utilitza productes originals.
www.unglesgel.com
CALLUSPEELING a Unglesgel Barcelona

Perunglesgel

Nova col·lecció O·P·I – Coca Cola a Unglesgel Barcelona

Nova col·lecció O.P.I. – Coca Cola, una divertida mostra de colors per a aquest estiu que no et pots perdre, nou colors basats en les populars begudes de la Coca Cola, alguna cosa diferent i atrevit per als nostres cànons de moda com l’inspirat en el Sprite, la Coca Cola light o la Fanta.
En tot cas sent un producte O.P.I. és fàcil d’aplicar i té una magnífica durabilitat.
Ja el tens disponible a Unglesgel Barcelona. Tel.93 424 54 61
www.unglesgel.com
Nova col·lecció O·P·I - Coca Cola a Unglesgel Barcelona