Recomanem aquest tractament per tenir uns peus sans i bells, CALLUSPEELING elimina completament la esquerdada pell dura i callosa de forma simple i ràpida. Aquests problemes causen dolor i malestar, a més de ser un problema estètic. És un tractament delicat i agradable, que dóna un nou brillantor i una suavitat extraordinària als peus. L’absència de fulles evita qualsevol risc de sagnat, és a dir, el tractament pot ser realitzat sense complicacions.
El tractament es completa amb l’aplicació de la crema específica Mavex Foot Daily Care que aporta una cura intensiva. Mavex és un producte completament natural i no contenen parabens, formaldehid. Està formulat amb un complex sinèrgic d’extractes de plantes d’herbes alpines suïsses i plantes com la genciana, nabiu, avet i aigua de glacera pura encapsulada en liposomes. Un tractament de bellesa peus extraordinària, amb una intensa acció protectora actuant en els vasos sanguinis, mentre que és relaxant i antibacterià.
Garanteix una hidratació intensa i profunda dels peus, alhora que estimula la circulació i la reactivació del metabolisme cel·lular. Tot l’extraordinari poder de les muntanyes i la natura suïssos, capturats en un tractament molt delicat que cura i protegeix. Al mateix temps que aporta al peu una meravellosa frescor, lluminositat i profunda sensació de benestar.
#unglesgel, utilitza productes originals.
www.unglesgel.com
CALLUSPEELING a Unglesgel Barcelona

CompartirShare on FacebookShare on Google+Email this to someone