O.P.I celebra el llançament dels Muppets de Disney Most Wanted, amb una col·lecció divertida, plena de brillantors i traços que transporta els colors d’un espai a un altre. Les quatre tonalitats estan disponibles en esmalt i Gelcolor (permanent).
Us convido a sortir del esmaltat de sempre i endinsar-se en aquest món de llampades i llums.
Unglesgel, ungles sense complexos. 93 4245461
www.unglesgel.com

O.P.I celebra el llançament dels Muppets de Disney Most Wanted, amb una col·lecció divertida, plena de brillantors i traços que transporta els colors d'un espai a un altre. Les quatre tonalitats estan disponibles en esmalt i Gelcolor (permanent). Us convido a sortir del esmaltat de sempre i endinsar-se en aquest món de llampades i llums. Unglesgel, ungles sense complexos. 93 4245461 <a title="Home Unglesgel" href="http://unglesgel.com/">www.unglesgel.com</a>

CompartirShare on FacebookShare on Google+Email this to someone