ALOHA DE O·P·I!
O · P · I llança Hawaii Collection que compta amb dotze nous tons de laca d’ungles i esmaltat permanent per a la Primavera / Estiu 2015

Hawaii Collection by OPI porta colors frescos i brillants de les illes multicolors a les ungles de mans i peus per a la primavera / estiu de 2015.
Aquesta nova col·lecció ofereix una paleta de colors que va des dels tons apagats de la menta, el préssec i el rosa a més de recurirr a les tonalitats més atrevides de corall, verd, porpra i or ja tons profunds de malva, violeta, vermell maó i blau brillant.
“Després d’aquests llargs mesos d’hivern, podem abraçar un món de colors des de suaus pastissos fins als accents audaços, als metal·litzats brillants”, explica Suzi Weiss-Fischmann, OPI Co-fundador i ambaixador de la marca. “Atrapat en un estat perpetu de primavera, les illes hawaianes van ser la inspiració ideal per a la col·lecció estacional d’aquest any.
O · P · I es va inspirar en el surf, la sorra i postes de sol per reproduir la sensació de sentir els colors de les illes en les ungles, per portar una part d’aquesta vegetació, volcans i platges amb tu.

Unglesgel Barcelona ofereix als seus clients aquesta infinita gamma de colors nascudes de la força d’aquestes illes úniques.
Hawaii Collection by O · P · I només a Unglesgel Barcelona, ​​perquè ens avancem a tu futur.

Unglesgel Barcelona 93 424 54 61
www.unglesgel.com

Hawaii Collection by O•P•I a Unglesgel Barcelona